Menuer / Hovedretter

Hovedretter

Vælg frit imellem forret, hovedret og dessert.

1 ret: 155 kr.

2 retter: 175 kr.

3 retter: 195 kr.

Minimum 8 kuverter
 
1 : Kalvesteg stegt som vildt, waldorfsalat, salat, kartofler og sauce.

2 : Urtestegt kamfilet, kartofler, aspargessauce og bønnesalat.

3 : Langtidsstegt kalvespidsbryst i øl, kartofler, salat og skysauce.

4 : Baconsvøbt kalkunbryst, kartofler, bearnaisesauce og salat.

5 : Glaseret skinke , flødekartofler og salatbar.

6 : Culottesteg, kartofler , sauce og broccolisalat.

7 : Farseret svinemørbrad, kartofler, champignons sauce og råkostsalat.
 
8 : Grydestegt dyrekølle, kartofler, waldorfsalat, salat og skysauce.

9 : Lammekølle, flødekartofler og græsk salat.

10 : Sprængt nakkefilet, kartofler, rødvinssauce og rosenkålssalat.

11 : Unghanebryster i seranosvøb, ½ bbq kartofler, tomatsalat og karrysauce.

12 : Bøf Stroganoff m bagt kartoffelmos og salat.
 
13 : Ølmarineret svinekam , kartofler , salat og sauce

14 : Gammeldags oksesteg , kartofler , glaserede perleløg, bagt grøntsagsfad og sauce

15 : Chili Con Carne , mexicansk salat , creme fraiche og brød

16 : Andalusisk Kyllingefad , grove kartofler og salat

17 : Gammeldags flæskesteg , hvide og brunede kartofler, rødkål og sauce

 

Lotte's Mad | CVR: 17026836 | Storegade 35, 8500 Grenaa - Danmark | Tlf.: + 45 20 27 39 02